Relion - Ny ejerkreds skabte vækst
Lettere forslået ovenpå en scooterulykke, mødtes Kristian Emil Larsen og Søren Grum for første gang, da de var på vej til gymnasiet i Odder. Et skæbnesvangert møde. For dem begge. Kemien sad lige i skabet, hvor de sammen grinte lidt af den skøre situation. Det blev starten på et 8 år langt venskab, hvor de med verden for deres fødder sprang ud i det ene iværksætterprojekt efter det andet. Et af dem blev til Relion - et semiautomatisk vagtplanssystem.
Episoden er produceret af Podtribe Media i et samarbejde med Canute og 2 af deres partnere Danske Bank og Deloitte.
Episodens annoncør er Deloitte. En stor international virksomhed, som kan hjælpe dig med rådgivning til kapitalfremskaffelse, herunder kapitalstrategi og kapitalstruktur.
Sygdomsforløb ændrede på Kristians mentalitet
Mens jævnaldrende kunne udfolde sig i alverdens fritidsinteresser gennemgik Kristian Emil Larsen i sin barndom et forfærdeligt sygdomsforløb med en kronisk tarmsygdom. Det ene medikament efter det andet blev afprøvet. Lægerne prøvede alt, men lige lidt hjalp det. Så for at redde Kristian efter flere års forsøg var der ingen anden udvej end at skære den syge tarm væk og give ham en stomipose. Heldigvis gik det uproblematisk og operationen blev således hans redning. Livet blev siden aldrig taget for givet og Kristian satte herfra alt ind på at opnå sine drømme. I gymnasiet mødte han Søren Grum og begges drøm var at blive tech iværksættere.
Vil du se iværksætterhistorier mens de udformes? Så hop ind og 'subscribe' til vores YouTube kanal.
De første iværksætterprojekter før Relion
Før Relion ideen blev en realitet arbejde Kristian og Søren i gymnasiet først sammen om en række andre iværksætterprojekter med forskellige udfald. De var især betaget af hele community delen af app universet, hvor Instagram og Snapchat på daværende tidspunkt for alvor blev go-to-medierne. Derfor udviklede de en mvp på et drukspilsapp, tog den med til festerne, men deltagerne blev alt for fulde. Folk synes dog det var sjovt og det vækkede noget i de unge drenge at have skabt noget. Projektet kom dog ikke videre end det.
De startede også noget de kaldte fodboldagenten, som var en facebookside der rapporterede transfernyheder indenfor fodbold. Twitter var på daværende tidspunkt ikke særligt populær i Danmark, men Kristian obseverede at det var her nyhederne kom først. De etablerede medier udgav først nyhederne flere dage efter. Det var der flere som Facebooksiden opnåede stødt et hype og de havde i det hele taget det rigtig sjovt med det. Fælles for projekterne var dog ikke at ambitionen var at de skulle leve af det. Derfor blev facebookgruppen også solgt for 5.000 kr. Det handlede mere om, at skabe noget som folk var glade for på hobbybasis, for var godt klar over deres begrænsninger rent færdighedsmæssigt.
At tilpasse Relion fra ide til sit marked
Ideen til Relion opstod først, da de endegyldigt på universitetet lukkede sig inde i et rum og besluttede, at de ikke måtte forlade lokalet, før de havde fundet en ide at arbejde med. Da de I restaurationsbranchen havde oplevet at ...
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.